AvtoPark.lv

Interesantas auto ziņas Latvijā un pasaulē

Reklāma vietnē - rusalex11[at]live[dot]com

  •    

Lāča pakalpojums auto nozarē: pērk, pārdod sludinājumi par velti!

  • Autore: alexpuskins;  
  • Skati: 1355;  
  • Datums: 17-12-2021, 16:07;  

Saka, ka nekas vērtīgs netiek dāvāts par velti, tomēr tas ir labs āķis lūpā, lai kaut kam pievērstu uzmanību. Šobrīd dalder.lv veidotāju bezmaksas pērk, pārdod sludinājumi patiesi ir izdarījuši lāča pakalpojumu auto pārdevējiem un pircējiem, sniedzot iespēju ietaupīt uz reklāmas un iepirkšanās rēķina. Un mums nudien ir āķis lūpā! Turklāt portāla veidotāji solījuši, ka bez maksas ievietot sludinājumus varēs vienmēr - tas ir dalder.lv koncepcijas pamatā. Tas gan liek uzdot jautājumu - vai tam līdzi nenāks kādi zemūdens akmeņi?

Un te nu mūsu lasītāju šaubas vēlamies kliedēt pavisam mierīgi - ja vien par zemūdens akmeņiem nedēvējam uzlabotu auto pirkšanas un pārdošanas pieredzi, tad nekādas citas novirzes no ierastās darījumu kultūras auto nozarē nav gaidāmas. Ar to tad arī varam nu jau ar lielāku paļāvību apskatīt, kas tad īsti lācītim vēderā - jeb kāpēc iesakām reģistrēties portālā un kādus labumus tas sniegs gan pircēja, gan pārdevēja lomā esot. Par to lasi tālāk!

Kas ir dalder.lv?

Mājaslapa uzrunā ne jau tikai bezmaksas sludinājumu dēļ - portāla funkciju klāsta iespējas to pacēlušas pavisam jaunā līmenī, ļaujot izaugt par nopietnu tirgus platformu. Jaunā sarežģītības pakāpe un funkciju daudzveidība dažu labu varbūt pat samulsina - un varbūt te slēpjas tas BET, ko visu inovatīvo tik ļoti apšaubīt steidzošais prāts ir meklējis.

Bezmaksas sludinājumi ir vien šī aisberga redzamā daļa - arī dziļumos slēpjas kas uzmanības cienīgs. Un tas nebūt nesaistās ar lielākiem izdevumiem. Jauno sludinājumu portālu varam salīdzināt gluži kā pāreju no Samsunga uz iPhone - kas, nenoliedzami, tirgū ir pats labākais. Jeb kā no 1999. gada Toyota Yaris iekāpt jaunajā BMW elektromobilī. Tā ir nākotne. Šajā platformā līdzās sludinājumiem un profesionāliem pircēju un pārdevēju profiliem pieejamas arī tādas sadaļas kā dāvanas, kuponi un akcijas. Atšķirībā no sludinājumiem, šie kanāli kā sarežgītāki mārketinga instrumenti, gan piedāvāti par papildus samaksu. Tomēr arī te ir vieta savam ietaupījumam, samazinot izdevumus pat par 90% attiecībā pret citu līdzvērtīgu šādu rīku izmantošanu citās mājaslapās.

Dalder.lv ir tirgus platforma, kas piedāvā veidot daudz profesionālāku darījumu kultūru ar inovatīvu pieeju sludinājumiem.

Godīgi darījumi, no secrets

Viens no sāpīgākajiem trūkumiem sludinājumu portālos līdz šim, pēc mūsu domām, bijusi laupītā iespēja sniegt atgriezenisko saiti par darījumu pēc tā norises. Līdz ar noslēgto darījumu sludinājums tiek izdzēsts un pazūd nebūtībā. Tādā veidā krāpniecisks auto tirgotājs turpina apmānīt vienu pircēju pēc nākamā.

Ņemot vērā riskus, sludinājumu portāli bez atsauksmēm ir novecojusi sistēma un neatbilst šodienas pircēja gaidām par drošāku iepirkšanos internetā. Datu analīze parāda, ka pircēji daudz labprātāk izvēlas iepirkties mājaslapās, kurās atsauksmju sadaļa ir nodrošināta, kā vietnēs, kurās šādas iespējas nav.

Beidzot arī Latvijā godīguma latiņa pacelta augstāk, jo katrs pircējs un pārdevējs pēc darījuma var saņemt atsauksmes savā lietotāja profilā. Tas attiecīgi arī palīdz vairot abu darījumā iesaistīto pušu atbildības līmeni, samazinot nevērības radītās sekas. Kopumā atsauksmju sadaļas pievienošana veicina caurspīdīgumu nozarē un nodrošina augstākus darījumu drošības standartus, palīdzot saukt pie atbildības negodprātīgus tirgotājus vai pircējus. Atsauksmju sadaļas izveide ir dalder.lv lielākais trumpis, kas ļāvis izveidot advancētāku un nopietnāku pircēju un pārdevēju bāzi, palīdzot uzlabot uzticamības rādītājus un veicinot pozitīvāku sadarbības pieredzi.

Atspēriena punkts biznesā

Katram reģistrētajam portāla lietotājam tiek izveidota sava mājaslapa, kas līdzinās sociālo tīklu profilam un ko iespējams atrast arī caur sākumlapas meklētāju. Šai lapai iespējams gan piesekot, gan plašāk iepazīties ar vairākām tās sadaļām. Kļūstot par sekotāju noteiktam lietotājam, viņa ievietotie sludinājumi automātiski paceļas augstākajās pozīcijās un tiek parādīti prioritārā secībā.

Kopumā katra lietotāja profilā iekļautas visas sadaļas, kādas nepieciešamas profesionālai biznesa mājaslapai. Uzsākot darbību auto biznesā - neatkarīgi no tā, kāda būtu šī biznesa specifika (auto tirgošana, mazgāšana, remonts, izīrēšana, izpušķošana, utt.) - šādas mājaslapas izveide var kļūt par pirmo atspērienu reklāmā un sava zīmola nostiprināšanā. Daudzi dalder.lv lietotāji jau šobrīd šo mājaslapu reklamē kā savu oficiālo biznesa mājaslapu. Saprotams, ka atsevišķas mājaslapas izveide prasa papildus resursus, tomēr pašos darbības sākumos šāds ieguldījums var būt neiespējams. Sākot savu darbību no nulles, dalder.lv piedāvā visu nepieciešamo starta komplektu - gan platformu, kur plašāk pastāstīt par sevi, gan izvietot savu piedāvājumu sludinājumu veidā un ievietot kontaktinformāciju, gan arī nostiprināt attiecības ar klientiem ar atsauksmju sadaļas palīdzību.

Tāpat caur šo mājaslapu iespējams sazināties online. Atverot katra tirgotāja vai pircēja mājaslapu, iespējams uzsākt tiešsaistes saraksti. Ja kāda no pusēm nav pieslēgusies un 24h laikā šis ziņojums netiek pamanīts, par to tiek nosūtīts informatīvs e-pasts. Tāpat kontaktu sadaļā iespējams uzmeklēt norādīto kontaktnumuru, epastu vai saites uz sociālo tīklu profiliem.

Dalder.lv palīdzēs atrast īsto!

Ne vien tirgus platformā dalder.lv iespējams uzmeklēt otro pusīti, ievietojot sludinājumu iepazīšanās sadaļā, bet mājaslapas filtra funkcija palīdzēs atrast arī īsto automašīnu, ja tāda izsapņota un vēlamie parametri jau ir skaidri. Filtri atvieglo meklēšanu un samazina tai nepieciešamo laiku.

Lai filtru izveidotu, vispirms jāreģistrējas portālā. Tālāk jādodas uz aktuālo sadaļu, piemēram, “Transports” - “Vieglie auto” - “BMW” - “BMW i3”. Kad iecerētais modelis atrasts, augšējā joslā jāievada papildus dati par pieņemamās cenas diapazonu, jānorāda gads, tilpums, krāsa vai citi aktuālie parametri. Visbeidzot, spiežam pogu “Saglabāt filtrus” un ievadām šī filtra nosaukumu, piemēram, “Mis Īstā”.

Turpmāk, pat neatverot sludinājumu portālu, būs iespējams uzzināt, ja parādījies jauns sludinājums, kas atbilst norādītajiem kritērijiem. Ja 24h laikā lietotājs pats šo sludinājumu nav atvēris, tiek nosūtīta ziņa e-pastā. Iespējojot telefonā paziņojumus par jaunu e-pastu saņemšanu, palaist garām sen gaidīto piedāvājumu nebūs iespējams! Tādējādi tiks uzlabotas izredzes būt starp pirmajiem no pircējiem, kas sazinās ar pārdevēju.

Tāpat nākamajā pieslēgšanās sesijā uzreiz var doties uz filtru sadaļu. Tādā veidā nav vairs jāiet viss garais ceļš no ķēdītes “Transports” - “BMW i3” līdz parametru ievadīšanai, bet gan jāspiež uz jau gatavo filtru “Mis Īstā”. Filtru sadaļu var atvērt klikšķinot lapas augšējā kreisajā stūrī uz filtra ikonas, kas atrodas blakus lietotājvārdam.

Vēl viens veids, kā šķirot sludinājumus, ir atzīmējot tos ar zvaigznīti. Tā noteiktie sludinājumi tiek pievienoti favorītsludinājumu sarakstam, kur tos atsevišķi iespējams atrast, spiežot uz atbilstošo ikonu.

Dod lācim ķepu!

Šogad lāči cilvēkiem pienākuši īpaši tuvu, kā vēsta dažādi novadu portāli un vietējo ziņu laikrakstu virsraksti. Tomēr starp visiem lāču pakalpojumiem dalder.lv nudien var droši sist saujā - bezmaksas pērk, pārdod sludinājumi ir patīkama vēsma starp paceltajām elektrības un augošajām pārtikas cenām. Tāds neliels gaismas stariņš, ka vismaz kādā sektorā varam vēl ietaupīt - uz reklāmas rēķina un attīstot savu biznesu.

Iesakām izmantot ne vien sludinājumu portālu, bet arī Facebook lapu dalder.lv Auto - Moto, kurai jau ir vairāk kā 100000 dalībnieku.

http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Knjcmn /

Добавлено 12 марта 2024 20:40 Регистрация: -- / Статус:
order lipitor 40mg online cheap lipitor without prescription buy generic lipitor 10mg

Zqjvev /

Добавлено 15 марта 2024 19:19 Регистрация: -- / Статус:
cipro generic - buy myambutol 1000mg pills buy clavulanate for sale

cipro 1000mg brand - buy cephalexin 250mg sale buy clavulanate paypal

Nvrifg /

Добавлено 18 марта 2024 12:02 Регистрация: -- / Статус:
order ciplox 500 mg without prescription - erythromycin without prescription buy erythromycin 250mg generic

Bkxeol /

Добавлено 18 марта 2024 15:54 Регистрация: -- / Статус:
flagyl 400mg tablet - azithromycin over the counter zithromax 250mg over the counter

Vzeuqx /

Добавлено 20 марта 2024 21:38 Регистрация: -- / Статус:
buy valtrex pill - diltiazem order online order acyclovir 800mg pills

Nurkvb /

Добавлено 22 марта 2024 14:48 Регистрация: -- / Статус:
metronidazole 400mg ca - buy oxytetracycline 250mg azithromycin price

Xlvqwg /

Добавлено 22 марта 2024 18:06 Регистрация: -- / Статус:
buy acillin tablets acticlate oral buy generic amoxil

Nfcbdj /

Добавлено 24 марта 2024 12:38 Регистрация: -- / Статус:
order lasix 40mg sale - prograf 5mg over the counter purchase captopril online

Vzzpbj /

Добавлено 26 марта 2024 11:13 Регистрация: -- / Статус:
buy glycomet generic - cost bactrim buy lincomycin 500 mg

Hjylzz /

Добавлено 28 марта 2024 04:08 Регистрация: -- / Статус:
buy retrovir 300 mg without prescription - lamivudine cheap zyloprim pills

Jpcjwy /

Добавлено 28 марта 2024 21:30 Регистрация: -- / Статус:
order clozapine 50mg online - order frumil 5mg generic pepcid uk

Wyoniu /

Добавлено 31 марта 2024 15:49 Регистрация: -- / Статус:
buy clomipramine 25mg without prescription - buy imipramine sinequan us

Ifszmb /

Добавлено 4 апреля 2024 17:43 Регистрация: -- / Статус:
brand clavulanate - buy clavulanate paypal cipro 500mg usa

Cfrlnj /

Добавлено 5 апреля 2024 10:54 Регистрация: -- / Статус:
purchase amoxil sale - order cephalexin 125mg pills baycip over the counter

Gkncep /

Добавлено 11 апреля 2024 00:03 Регистрация: -- / Статус:
where can i buy cleocin - cefpodoxime 200mg sale how to buy chloromycetin

Jrmhxu /

Добавлено 13 апреля 2024 10:32 Регистрация: -- / Статус:
covid ivermectin - cefaclor brand buy cefaclor pills for sale

Wmnmle /

Добавлено 16 апреля 2024 11:41 Регистрация: -- / Статус:
medrol 4 mg online - order zyrtec 5mg pill order astelin 10 ml for sale

Pgyuir /

Добавлено vakar, 00:49 Регистрация: -- / Статус:
clarinex pills - order beclamethasone for sale get asthma pills online

Добавить комментарий

Ваше Имя:*
Ваш E-Mail:*
Текст:
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
`

Опрос

Какая модель авто вам нравится больше всего? [?]


фильмы vip file